Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 950 g d'eau
- 3 feuilles de laurier déshydratées
- 3 brins de thym frais
- 3 brins de romarin frais
- 1 c. à café bombée de graines de coriandre
- 20 g de sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 180 g de fleurettes de chou-fleur (2-3 cm)
- 90 g de carotte, coupée en rondelles (environ 1 cm)
- 90 g de fleurettes de brocoli, (2-3 cm env.)
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 224.7 kJ / 53.7 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 326 mg
Alternatywne przepisy
Ketchup maison
1h 10min
Lait d'avoine
1h 10min
Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon
Keine Bewertungen
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1h 45min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)
1h
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1h 15 min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50min
Pickles d'échalotes
15min
Infusion aux zestes d'agrumes
25 min
Sangria blanche
35 Min
Vinaigrette au gingembre
10 min