Wersje kompatybilne
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet prosecco aux fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises surgelées
- 100 g de vin pétillant, type prosecco
Les boules de noix de coco
- 300 g de noix de coco déshydratée et râpée, et un peu pour enrober
- 1 c. à café d'huile de noix de coco
- 100 g sirop d'agave
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1938.1 kJ / 463.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.3 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 21.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousses glacées au café et à la cardamome
10 Min
Coupe infernale
12 Std. 45 Min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 Min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Yaourt glacé aux fraises
7hod.
Sel aux herbes et citron
1 Std.
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Penne aux crevettes, sauce verte
50 min