Wersje kompatybilne
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet prosecco aux fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises surgelées
- 100 g de vin pétillant, type prosecco
Les boules de noix de coco
- 300 g de noix de coco déshydratée et râpée, et un peu pour enrober
- 1 c. à café d'huile de noix de coco
- 100 g sirop d'agave
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1938.1 kJ / 463.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.3 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 21.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bagel en 3 ingrédients
35min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 Min
Agua de sapo
15 Min
Cocktail citron et thym
45min
Salsa d'avocat et de tomatilles
10 Min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3 Std.
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 godz. 5 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Ile flottante à la réglisse
35min
Limonade verte
10 Min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Sorbet au melon
10 Min