Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco

Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Le sorbet prosecco aux fraises
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de fraises surgelées
    500 g
  • de vin pétillant, type prosecco
    100 g
Les boules de noix de coco
  • de noix de coco déshydratée et râpée et un peu pour enrober
    300 g
  • d'huile de noix de coco
    1 c. à café
  • sirop d'agave
    100 g
  • feuilles de menthe fraîche pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 463.2 kcal / 1938.1 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 40.9 g
Błonnik 9.9 g
Tłuszcz nasycony 29.3 g
Sód 21.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...