Pain complet vapeur
TM6 TM5 TM31

Pain complet vapeur

4.2 (21 ocen)

Składniki

  • 170 g d'eau minérale
  • 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 150 g de farine de blé complet T 150
  • 100 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 7 g de sel
  • 3 c. à soupe de graines variées (lin, sésame, tournesol, courge, pignons)
  • 1000 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
3685 kJ / 868 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
176 g
Tłuszcz
24 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy