Pain complet vapeur

Pain complet vapeur

3.8 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
1 pièce

Składniki

  • 170 g d'eau minérale
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 150 g de farine de blé complet T 150
  • 100 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 7 g de sel
  • 3 c. à soupe de graines variées (lin, sésame, tournesol, courge, pignons)
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 35 g
Kalorie 3685 kJ / 868 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 176 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...