Gratin de poires aux fruits oléagineux et secs

Gratin de poires aux fruits oléagineux et secs

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 20 g d'amandes émondées
  • 20 g de noisettes
  • 10 g de pignons de pin
  • 10 g canneberges déshydratées
  • 2 c. à soupe de sirop d'agave
  • 2 poires évidées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2.3 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 668.9 kJ / 159.9 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...