Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 245 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 100 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 25 g de café moulu
- 200 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 2 gousses de vanille
- 500 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2173.1 kJ / 518.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 46.4 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 233.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Brandade d'effiloché d'agneau
3 Std. 30 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Couscous de poulet aux légumes
1 Std. 20 Min
Boules coco-noisette
1 Std. 10 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Sauce fromagère
30 Min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Pancake cœur coulant chocolat
30 Min