Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 245 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 100 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 25 g de café moulu
- 200 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 2 gousses de vanille
- 500 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2173.1 kJ / 518.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 46.4 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 233.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3u.
Cake au chocolat
1h 25min
Gâteau chocolat-café meringué
1h 10min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30min
Gaufres roses aux fruits
30min
Café à la noisette
25min
Petits gratins de bananes
50min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2 godz. 20 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Pâte à crêpe vanillée
1u. 40min
Tarte aux framboises
1h 20min
Cheesecake aux speculoos
1u.