
Urządzenia i Akcesoria
Tarte au citron destructurée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Le croustillant aux épices
-
de biscuits speculoos coupés en deux80 g
-
de beurre15 g
Le lemon curd
-
citrons jaunes non traités ziste retiré, coupés en quartiers et épépinés, à ajuster en fonction des goûts1 - 2
-
de beurre70 g
-
œufs2
-
jaune d'œuf1
-
de sucre en poudre125 g
La meringue
-
blancs d'œufs3
-
de sucre en poudre90 g
-
de jus de citron15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
341.5 kcal /
1428.8 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
61.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verrines desserts
7 Przepisów
Francja
Francja