Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de biscuits à la cuillère
- 120 g de café froid
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de mascarpone
- 25 g de liqueur d'amande (amaretto)
- 1 pincée de sel
- 4 blancs d'œufs
- 250 g de framboises fraîches
- quelques fraises fraîches, coupées en deux, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031 kJ / 484 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Tarte aux fraises
4u.
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux cerises
2小时 15 分钟
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Charlotte aux fraises
12j 30 menit
Framboisier
1小时
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12j 30 menit
Fraisiers façon tiramisu
12j 30 menit
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Tiramisu poire-speculoos
12j 30 menit