Pannacotta aux fruits rouges

Pannacotta aux fruits rouges

4.2 72 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 1 c. à café de vanille en poudre
  • 15 g de sucre de canne complet non raffiné
  • 400 g de crème liquide entière
  • 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
  • 35 g de sirop d'agave
  • 1 c. à soupe de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 820 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...