Pannacotta aux fruits rouges

Pannacotta aux fruits rouges

4.2 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire
    3
  • de vanille en poudre
    1 c. à café
  • de sucre de canne complet non raffiné
    15 g
  • de crème liquide entière
    400 g
  • de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
    320 g
  • de sirop d'agave
    35 g
  • de jus de citron
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 199 kcal / 820 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...