Gâteau aux pommes à la farine d’épeautre

Gâteau aux pommes à la farine d’épeautre

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 2 œufs
  • 50 g d'édulcorant
  • 100 g de farine d'épeautre
  • 100 g de lait demi-écrémé
  • 10 g de jus de citron
  • 1 sachet de levure chimique
  • 1 yaourt nature
  • 65 g d'eau
  • 2 pommes coupées en dés
  • 1 pomme coupée en lamelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 226.5 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 611.6 kJ / 146.2 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...