Fondant à la crème de marrons, sauce chocolat-café

3.6 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • farine pour le moule
  • beurre pour le moule
  • 500 g de crème de marrons
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 œufs
  • 100 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 80 g de lait demi-écrémé
  • ½ c. à café de café instantané

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 140.7 mg
Białko 17 g
Kalorie 3113.6 kJ / 744.2 kcal
Tłuszcz 38.9 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 20.4 g
Węglowodany 80.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...