Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de perles du Japon (tapioca)
- 400 g de lait de coco
- 300 g d'eau
- 400 g de bananes, en rondelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Semoule au coulis de mangue
1u. 50min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Perles du Japon à la grenade
30min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Perles du Japon coco-banane
30min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15min
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
1u.
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
35min
Riz au lait de coco
40min
Glace express mangue et lait de coco
10min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min