Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de perles du Japon (tapioca)
- 400 g de lait de coco
- 300 g d'eau
- 400 g de bananes, en rondelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30 Min
Crème dessert au sirop d'érable
20 Min
Perles du Japon coco-banane
30 Min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12h 30min
Riz au lait de coco
40 Min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6 Std. 10 Min
Moelleux banane coco chocolat
20 Min
Gâteau banane-coco
1 Std. 10 Min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1 Std. 15 Min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min