Wersje kompatybilne
Crumble de pommes et myrtilles à l'huile de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de cassonade
- 225 g de farine
- 120 g d'huile de coco
- 1 pincée de sel
- 500 g de pommes, en petits morceaux
- 250 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2418 kJ / 578 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux champignons
30 Min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Financiers à la framboise
25min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3j 30 menit
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3 godz.
Bonbons en gelée à la mangue
2小时 20 分钟
Banana bread à la cannelle
1h 5min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Crumble aux prunes
40 Min