Wersje kompatybilne
Crumble de pommes et myrtilles à l'huile de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de cassonade
- 225 g de farine
- 120 g d'huile de coco
- 1 pincée de sel
- 500 g de pommes, en petits morceaux
- 250 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2418 kJ / 578 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Zucchini bread noix de pécan et chocolat
1 Std. 20 Min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Crumble aux pêches et au romarin
45min
Crumble pommes et fruits rouges
50min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1 godz. 5 min
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Rolls à la crème de marron
2 Std. 25 Min
Crumble à la pomme et aux cerises
1 Std.
Quatre-quarts coco-citron vert
1 godz. 5 min
Crumble croustillant aux pommes et aux fruits rouges
50min
Tarte aux framboises
1 Std. 20 Min
Crumble pommes-framboises
50min