Glace au yaourt, miel et pignon

Glace au yaourt, miel et pignon

4.5 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de yaourt à la grecque
    350 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de miel
    2 c. à soupe
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de sucre glace
    50 g
Le jour même
  • de pignons de pin
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318 kcal / 1330 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...