Glace au yaourt, miel et pignon

Glace au yaourt, miel et pignon

4.6 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 350 g de yaourt à la grecque
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à soupe de miel
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 50 g de sucre glace
Le jour même
  • 50 g de pignons de pin

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...