Urządzenia i Akcesoria
Curry coconut fish with spiced lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
boneless, skinless fish fillets (approx. 120 g each)4
-
Indian curry paste of choice, plus an extra 2 tsp (see Tips)30 g
-
coconut milk330 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ghee20 g
-
fresh coriander leaves, stems and roots4 sprigs
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried curry leaves dried or fresh (optional)5
-
fresh long red chilli thinly sliced (see Tips)1
-
hot water200 g
-
dried red lentils rinsed100 g
-
frozen peas (see Tips)100 g
-
fresh green beans cut into pieces ( 3cm)100 g
-
carrot cut into battons1
-
coconut milk to drizzle70 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.3 mg
Białko
45 g
Kalorie
2441.7 kJ /
583.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Brak ocen
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min