Curry coconut fish with spiced lentils

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • boneless, skinless fish fillets (approx. 120 g each)
    4
  • Indian curry paste of choice, plus an extra 2 tsp (see Tips)
    30 g
  • coconut milk
    330 g
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • ghee
    20 g
  • fresh coriander leaves, stems and roots
    4 sprigs
  • ground coriander
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • dried curry leaves dried or fresh (optional)
    5
  • fresh long red chilli thinly sliced (see Tips)
    1
  • hot water
    200 g
  • dried red lentils rinsed
    100 g
  • frozen peas (see Tips)
    100 g
  • fresh green beans cut into pieces ( 3cm)
    100 g
  • carrot cut into battons
    1
  • coconut milk to drizzle
    70 g
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 426.3 mg
Białko 45 g
Kalorie 2441.7 kJ / 583.6 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Węglowodany 41.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...