Pasta alla barbabietola, feta e noci

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla a spicchi
    80 g di cipolla rossa, a spicchi
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
  • 25 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 25 g di gherigli di noci
  • 2 cucchiaino di sale
  • 1000 g di acqua
  • 150 g di pasta secca tipo rigatoni
  • Feta q.b. per servire
  • aneto fresco q.b. per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porzioni

Sód 4817.5 mg
Białko 26 g
Kalorie 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 137.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...