Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli

Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli

4.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 tranci di salmone fresco (125 g ciascuno circa)
  • 350 g di cavoli colorati, le cimette
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 pizzico di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di pinoli
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 522.6 mg
Białko 27.4 g
Kalorie 1562 kJ / 373.3 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...