Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filetti di branzino senza pelle e lische (150-180 g ciascuno)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 250 g di carote, pelate e tagliate a cubetti (2 cm)
- 250 g di zucchine, tagliate a cubetti (2 cm)
- 250 g di cous cous precotto
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1738.3 kJ / 415.5 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 55.9 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 763.4 mg
Alternatywne przepisy
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35 min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35 min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 min
Insalata di riso con gamberi e verdure
1h
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Cous cous con verdure invernali
40 min