Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Cacio e Pepe
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Geode Cake
4 godz.
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Romesco Dip
10 min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 godz. 45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min