Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Triple Chocolate Muffins
50 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Spanish Rice
35 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Gut Immunity Shot
5 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Classic Pancakes
50 min