Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Blackened Fish Burger
Brak ocen
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Pan de Muerto
4 godz.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Ravioli Broth with Beef
30 min