Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Cacio e Pepe
30 min
Spiralized Tortilla
35 min
Gut Immunity Shot
5 min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 godz. 45 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 godz. 30 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Sgroppino
5 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Spitzbuben (Metric)
1 godz.
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
Pasta Fagioli Soup
40 min