Urządzenia i Akcesoria
Guinean prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
924.7 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Ginger Milk Curd
20 min
Roasted Chicken with Vegetables
Brak ocen
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Basic Soup Purée
Brak ocen
Ginger Fried Rice
15 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
45 min
Mint lemonade
5 min
Chicken Nuggets
45 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min