
Urządzenia i Akcesoria
Guinean prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
221 kcal /
924.7 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy