Tabouleh with quinoa and tuna
TM6 TM5

Tabouleh with quinoa and tuna

4.2 ( 15 ocen )

Składniki

  • 500 g water
  • ½ tsp fine salt plus 1 pinch extra to taste
  • 75 g quinoa grains
  • ½ lemon preferably organic (grated zest and juice only)
  • ½ garlic clove (opcjonalnie)
  • 20 g spring onions cut into pieces (opcjonalnie)
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander leaves washed and dried
    lub 3 - 4 sprigs fresh parsley leaves washed and dried
  • 2 - 3 sprigs fresh mint leaves washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 100 g tomatoes cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 - 2 pinches chili powder to taste
  • 100 g cucumber cut into pieces
  • 100 g canned tuna, in brine or water drained well

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
335 kcal / 1402 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy