Urządzenia i Akcesoria
Tabouleh with quinoa and tuna
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
spring onions (opcjonalnie) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sicilian Prawn Salad
40min
Yoghurt dressing
5min
Stuffed vegetables
1h 20min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Lentil and chorizo stew
3h 45min