Urządzenia i Akcesoria
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
2 cans lentils, cooked, (800 g), washed and draineddried lentils (weighed before soaking)300 g
-
onion cut into quarters150 g
-
peppers (red or green), cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil (plus a little extra to season)60 g
-
vegetable mixture, frozen750 g
-
eggs (whole, wrapped in cling film)3
-
pork tenderloins (350-400 g per steak)2
-
1 tsp soy saucebeef extract2 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
sweet paprika powder1 ½ tsp
-
mixed dried herbs (oregano, thyme, rosemary, etc.)1 tsp
-
liquid caramel½ tsp
-
lemon juice10 g
-
chorizo cut in slices80 g
-
100 g bacon cubesSerrano ham cut in cubes100 g
-
bay leaf, dried1
-
salt1 tsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.3 g
Kalorie
2282 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
22.85 g
Błonnik
10.3 g
Węglowodany
44.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Tuna with Penne Pasta
30 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min