Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6307.7 mg
Białko
93.4 g
Kalorie
9114 kJ /
2178 kcal
Tłuszcz
94.5 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
254.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Spaghetti Muffins
55 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Classic Pancakes
50 min