Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • pecorino romano in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • guanciale in thin strips (5-10 mm)
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • pasta, dried like half sleeves
    320 g
  • black pepper, ground as desired

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Sód 6307.7 mg
Białko 93.4 g
Kalorie 9114 kJ / 2178 kcal
Tłuszcz 94.5 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 34.2 g
Węglowodany 254.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...