Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6307.7 mg
Białko
93.4 g
Kalorie
9114 kJ /
2178 kcal
Tłuszcz
94.5 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
254.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Baked Chili Beans
50 Min
Red Velvet Waffle
20 Min
Chicken Nuggets
45 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Seafood and Pork Stew
1 Std. 10 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min