Caponata

Caponata

4.0 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • water
    32 oz
  • salt
    1 tbsp
  • eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
    17 oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    10 sprigs
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    12
  • onion halved (approx. 1 med. onion)
    7 oz
  • celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • diced tomatoes (14.5 oz), drained
    1 can
  • red wine vinegar
    1 oz
  • red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
    10 oz
  • pitted Kalamata olives
    2 oz
  • capers rinsed and drained
    1 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • toasted pine nuts to garnish
    1 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152.5 kcal / 638 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1526.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...