Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1526.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Pasta Fagioli Soup
40 min