Caponata
TM6 TM5

Caponata

4.0 ( 34 oceny )

Składniki

  • 32 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 17 oz eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
  • 10 sprigs fresh parsley leaves and tender stems
  • 12 fresh basil leaves plus extra to garnish
  • 7 oz onion halved (approx. 1 med. onion)
  • 3 oz celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
  • 1 oz red wine vinegar
  • 10 oz red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
  • 2 oz pitted Kalamata olives
  • 1 oz capers rinsed and drained
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper
  • 1 oz toasted pine nuts to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
152.5 kcal / 638 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
15.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1526.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy