Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
olive oil15 g
-
80 g red onion, cut in wedgesbrown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
5759.7 mg
Białko
60.6 g
Kalorie
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Tłuszcz
103.1 g
Błonnik
15.7 g
Tłuszcz nasycony
35.9 g
Węglowodany
151 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min