Urządzenia i Akcesoria
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
dry Marsala winebrandy50 g
-
freekeh200 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
321 mg
Białko
12 g
Kalorie
1280 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Green Goddess Quinoa Salad
40 min