Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Rocket Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket85 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil for greasing1 Tbsp
-
broccoli florets560 g
-
red onions thinly sliced220 g
-
cherry tomatoes halved220 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemons halved2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
330.6 kcal /
1383.4 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
15.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
497.2 mg