Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Rocket Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket85 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil for greasing1 Tbsp
-
broccoli florets560 g
-
red onions thinly sliced220 g
-
cherry tomatoes halved220 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemons halved2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497.2 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
1383.4 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min