Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
TM6 TM5

Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto

4.8 (12 ocen)

Składniki

Tomato Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1000 g passata
  • 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 150 g cavolo nero
  • 400 g fresh wild mushrooms

Rocket Walnut Pesto

  • 150 g olive oil
  • 150 g rocket leaves
  • 55 g walnuts
  • 15 g lemon juice
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch dried chilli flakes

Vegan Béchamel Sauce

  • 500 g soya milk
  • 50 g plain flour
  • 50 g vegan margarine
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp Dijon mustard

Finalisation

  • 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2069.1 kJ / 494.5 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
47.9 g
Tłuszcz
30.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
6 g
Sód
594.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy