Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1223 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min