Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Buckwheat Pasta
  • water
    150 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting
    300 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Veggie Ragout
  • garlic clove sliced
    1
  • olive oil
    30 g
  • onion cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • passata
    400 g
  • water plus extra for cooking pasta
    100 g
  • tinned lentils drained
    200 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh basil leaves
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 429.6 kcal / 1797.4 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 75.5 g
Błonnik 14.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 1223 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...