Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1223 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min