Lasanha de ricota e beringela a vapor

Lasanha de ricota e beringela a vapor

4.5 4 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    50 g
  • salsa só as folhas
    10 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • água
    1100 g
  • sal
    2 c. chá de
  • placas de lasanha
    160 g
  • dente de alho
    1
  • cebola
    50 g
  • cenoura
    50 g
  • talo de aipo cortado em pedaços
    30 g
  • azeite
    30 g
  • beringela cortada em cubos (1 cm aprox.)
    300 g
  • tomate em pedaços
    500 g
  • queijo ricota (ver dica)
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 25.4 g
Kalorie 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...