Pasta integrale con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

3.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 30 g di anacardi al naturale
  • 550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale corta
  • 1 pizzico di timo secco
  • pepe nero macinato a piacere
  • 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 389 mg
Białko 17.1 g
Kalorie 1835.5 kJ / 438.7 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...