Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Condimento
- 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucca a dadini (0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 80 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Feta a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1974.8 kJ / 472 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 64.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1239.2 mg
Alternatywne przepisy
Cous cous con verdure invernali
40min
Couscous vegetariano
30 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Tortino di lenticchie
1h
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min