Contorno di cavolfiore al forno

Contorno di cavolfiore al forno

4.2 59 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di pangrattato
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 g di sale
  • 500 g di acqua
  • 1 cavolfiore a fette (1 cm)
  • olio extravergine di oliva a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 638.8 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 845 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...