Cuori di merluzzo con patate e fagiolini

Cuori di merluzzo con patate e fagiolini

4.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • cuori di merluzzo
    4
  • pomodorini ciliegia a metà
    8
  • di olive taggiasche denocciolate
    2 cucchiai
  • foglie di basilico fresche lavate
    12
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1200 g
  • di sale + q.b.
    5 g
  • di patate pelate e a dadini (2 cm)
    400 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 266.8 kcal / 1116.3 kJ
Białko 25.9 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 597.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...