Wersje kompatybilne
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di pancarré a pezzi
- 20 g di olive nere denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di zucchine, tagliate a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di orata fresca
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9893.3 kJ / 2364.6 kcal
- Białko
- 347.7 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 77.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1576.4 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Fregola ai frutti di mare
40min