Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • kale
    100 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • pumpkin seeds
    40 g
  • extra virgin olive oil (see tip)
    140 g
  • garlic clove
    1
  • nutritional yeast
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Greek yoghurt
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 231.6 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1103.1 kJ / 263.7 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...