Urządzenia i Akcesoria
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
231.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and Nut Balls
20 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Grated Carrot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min