Urządzenia i Akcesoria
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
231.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Raw Asian Salad
10min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Broccoli and Apple Salad
5min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min