Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Ratatouille Galette (TM5)
1 godz. 30 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min