Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 godz. 20 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Spanish Tortilla
1 godz.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min