Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Endless Variations Bread
45 min
Root Vegetable Röstis
50 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min