Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Courgetti Carbonara
40 min
Apple Buckle Cake
2 godz.
Pasta alla Nerano
40 min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min