Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Houmous with Maize Chips
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Maize Chips
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
precooked maize flour (see tip)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
frying oil300 g
Black Bean Houmous
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned borlotti beans, rinsed and drainedtinned black beans rinsed and drained400 g
-
lemon juice30 g
-
toasted sesame seeds40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling40 g
-
hot paprika for garnishing
-
sea salt flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
528.2 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2831.5 kJ /
676.7 kcal
Tłuszcz
61.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Bolognese
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min