Wersje kompatybilne
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 420.8 mg
Alternatywne przepisy
Mexican Quinoa Salad
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1u. 45min
Mushroom Wellington
2u. 20min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3小时
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min