Urządzenia i Akcesoria
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
420.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1471.1 kJ /
351.6 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min