Urządzenia i Akcesoria
Smoky Paprika Tomato Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
sourdough bread toasted, cut in pieces (2 cm)120 g
-
plum tomatoes very ripe, quartered400 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
sherry vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.9 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
533.9 kJ /
127.6 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Curried Coleslaw
10 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min