Smoky Paprika Tomato Dip

Smoky Paprika Tomato Dip

4.5 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions

Składniki

  • sourdough bread toasted, cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • plum tomatoes very ripe, quartered
    400 g
  • olive oil
    40 g
  • garlic clove
    1
  • sherry vinegar
    1 Tbsp
  • smoked paprika plus extra for garnishing
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 511.9 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 533.9 kJ / 127.6 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...