Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80 mg
Białko
7 g
Kalorie
807 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Sauce
1 godz.
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Root Vegetable Röstis
50 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Posh Paleo Bread
55 min
Quinoa Tostadas
30 min