Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80 mg
Białko
7 g
Kalorie
807 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Almond and Seed Crackers
45 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Raw Asian Salad
10 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Houmous
13 godz. 30 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Best Basic Houmous
5 min