Urządzenia i Akcesoria
Popcorn and Buckwheat Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
-
popping corn170 g
-
65 g buckwheat flourbuckwheat grains raw65 g
-
quinoa80 g
-
chia seeds40 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
honey25 g
-
water lukewarm250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.8 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
6 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Seed and Nut Bread
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Nut and Seed Butter
10 Min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min