Urządzenia i Akcesoria
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
194.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
702.4 kJ /
167.9 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Date and nut balls
20 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Vegetarian nuggets
30 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Dairy free chocolate coconut custard
15 min