Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
770 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Tuna mornay
45 min
Classic mushroom risotto
30 min