Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
TM6 TM5 TM31

Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

3.6 (70 ocen)

Składniki

  • olive oil, for greasing
  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut into florets
  • 1 parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 8 eggs
  • 60 g wholegrain mustard
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 60 g milk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
770 kJ / 183.3 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
10.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2.9 g
Sód
672.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy