Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
770 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Zucchini slice
45 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Spinach and feta muffins
40 Min