Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
770 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h