Chocolate raspberry puddings
TM6 TM5 TM31

Chocolate raspberry puddings

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 50 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
  • 125 g fresh raspberries, plus extra to serve
  • 200 g dark chocolate, broken into pieces
  • 60 g pure maple syrup
  • 2 egg yolks
  • 2 eggs
  • 1 ½ tbsp almond meal
  • 1 ½ tbsp self-raising flour
  • boiling water, for baking
  • raw cacao powder, for dusting (optional)
  • whipped cream, to serve (optional - see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1772.3 kJ / 421.8 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Błonnik
8.8 g
Sód
64.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy