Urządzenia i Akcesoria
Orange, hazelnut and coconut balls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
15 pieces
Składniki
-
dark chocolate40 g
-
hazelnuts roasted and skins removed15
-
blanched almonds80 g
-
orange zest only, no white pith, and cut into 3 strips (1 cm x 4 cm)½
-
shredded coconut150 g
-
coconut oil melted30 g
-
pure maple syrup20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
desiccated coconut for coating40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
3.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
673.9 kJ /
160.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breakfast bars
1 godz. 10 min
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Breakfast bars
40 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Chocolate fruit and nut squares
1 godz. 10 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Vanilla protein balls
20 min
Carrot cake bliss balls
40 min