Urządzenia i Akcesoria
Apricot macadamia biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
30 portions
Składniki
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1.9 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
336.9 kJ /
80.2 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot cake bliss balls
40 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Breakfast bars
1 godz. 10 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Zucchini slice
45 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Basic berry muffins
40 min