Urządzenia i Akcesoria
Pork Ball Soup With Cabbage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Pork balls
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen200 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried sole fish powder1 tsp
Soup base
-
water1400 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
Tianjin preserved vegetables (tung choy)30 g
-
chicken stock powder½ tbsp
-
fresh ginger sliced5 g
-
white pepper powder½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1392.8 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
488.1 kJ /
116.7 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Embotido
Brak ocen
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min