
Urządzenia i Akcesoria
Hakka Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
5 portions
Składniki
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
436 kcal /
1825 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
327 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min