Urządzenia i Akcesoria
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
150 g
Składniki
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Białko
33.8 g
Kalorie
2314.3 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Sambal Belacan
10 min
Sambal Belacan
10 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min