Urządzenia i Akcesoria
Mala Bakkwa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
30 pieces
Składniki
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
109 mg
Białko
3 g
Kalorie
177 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dried Shrimp Sambal
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Mock Fin Soup
35 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.